Toyota återförsäljare Tryggt bilköp med nybilsgaranti hos din Toyota-återförsäljare

Det skall vara enkelt och ekonomiskt att äga en Toyota. Därför ger vi dig ett generöst garantipaket och erbjuder förmånliga försäkringar samt en rad andra tjänster.

Fabriksgarantier

Med varje ny Toyota följer ett omfattande garantipaket. Nedan får du en sammanfattning av dessa garantier. Den exakta omfattningen för respektive garanti återfinns i bilens ägarhandlingar (service- och garantihäftet). Du kan också fråga närmaste auktoriserad Toyota-återförsäljare för mer information.

3 års nybilsgaranti

Garantin omfattar alla defekter som beror på material- eller tillverkningsfel vid normal användning under en period av tre år, dock högst 100 000km, men utan begränsning av körsträckan under första året.

3 års garanti mot ytrost- och lackskador

Omfattar ytrost och lackdefekter som till följd av material- eller tillverkningsfel uppstår på lackerade delar av karossen. Garantin gäller under tre år (1år för flak på transportbilar) utan begränsning av körsträckan.

12 års resp. 6 års garanti mot genomrostning

Garantin omfattar perforering av karossen (dvs hål rakt igenom plåten inifrån och ut) till följd av material- eller tillverkningsfel. Gäller under sex år för transportbilar (3år för flak på transportbilar) och under 12 år för övriga modeller.

5 års hybridgaranti

För Toyotas hybridbilar gäller dessutom 5 års alt 100 000 kilometers garanti på följande fyra hybridkomponenter, högvoltsbatteri, högvoltsbatteri-ECU, hybrid-ECU och spänningsomvandlare/likriktare (PCU/Power Control Unit).

3 års vagnskadegaranti (gäller personbilar)

Omfattar skador som uppstår på din bil vid till exempel trafikolycka, uppsåtlig skadegörelse, dikeskörning, fallande träd etc.

3 års vägassistans

Varje ny Toyota åtföljs av Toyota Eurocare – en treårig vägassistansgaranti som gäller i över 30 europeiska länder.

Toyota Eurocare vägassistans bilgaranti
Vägassistans

Eurocare Vägassistans gäller i Sverige och i de flesta länderna i Europa – dygnet runt och året om. Ett skydd som löser de flesta problem som möjligen kan uppstå.

Läs om Vägassistans
Toyota Bilförsäkring och bilgaranti
Bilförsäkring

Vi erbjuder ett bättre bilägande! Toyota Bilförsäkring är en av marknadens mest fördelaktiga märkesförsäkring. T.ex. blir din Toyota alltid lagad med originaldelar.

Läs om Bilförsäkring
Tryggt bilköp även för begagnade bilar hos Toyota
Kvalitetsgaranti för begagnade bilar

Toyota Kvalitetsgaranti, en ovanligt bra bilgaranti som följer med på köpet när du köper en begagnad bil (minst 24 mån.) hos oss.

Läs om begagnad bilgaranti